shopping

Yes idag har jag shoppat kläder för första gången på... 2-3 månader typ. ¨Jag älskar att köpa nya kläder men har verkligen minskat på det under de senaste åren! Sen jag flyttade hemifrån har jag liksom prioriterat om lite i livet. Det är mer värt att äta gott, göra roliga saker och bo bra än att köpa nya kläder helt enkelt. Rätt sund prioritering. Men under de senaste veckorna när det har blivit varmare och jag faktiskt har kunnat använda vanliga kläder istället för att gå runt i massa träningskläder hela dagarna, har jag verkligen trättnat på utbudet i min garderob! Så idag efter skolan inhandlades ett jättefint linne från Gina Tricot och tro det eller ej, en klänning från H&M. Jag måste nog räkna mina klänningar snart, det är helt sjukt hur många jag har! Men jag får inte nog, och jag vill ju inte ha samma klänning föör många gånger!
Detta inköp gjorde att jag började prova alla mina klänningar och andra sommarkläder och det har i stort sett ätit upp hela min kväll. Har mixat o matchat, återupptäckt massa fina sommarskor i garderoben och helt plötsligt, med endast 2 nya plagg i min garderob funderar jag på när jag ska hinna använda allt snyggt jag har.

Nu ska här sovas och laddas för skola imorgon. Hej

här är jag nu

Jazzified, vår föreställning med åk1 &2 är klara och det gick bra, riktigt bra. Fin scen, snyggt ljus, bra koreografier och grymma vänner. Detta plus sol hela veckan och massa sommarkänsla gör att jag mår bra nu. Harmonisk typ :)

Känslan av att stå på scen går inte att beskriva. Men jag ska ändå göra ett försök för att om möjligt göra det klarare för mig själv. Jag tror att handlar om att nån ser mig, när jag är inne i "dansbubblan". Alltså när jag inte tänker på vad jag gör utan bara låter allt flyta på. När man hittar in i den bubblan samtidigt som man känner att någon eller några tittar på en och sugs med. Det är i dom korta ögonblicken som det nästan blir lite magiskt. Flummigt jag vet, men en otroligt fin känlsa. Det är dom ögonblicken som gör att jag bilr nyfiken på dans och scen, det gör att jag vill bli bättre, utvecklas och förstå mer hela tiden.

Nu känns det lite som om jag har tagit sommarlov. Luften går liksom ur lite i och med att föreställningarna är kara, det är ju det vi har kämpat för så länge. Men det är ju inte riktigt slut än.. en vecka kvar! Visserligen är inte en vecka så mycket, men jag vill ta vara på dagarna. Att jag sen ska vara ifrån skolan till i mitten av augusti är ju helt sjukt!!! jag spenderar ju mer tid där än någon annanstans. Det ska bli sjukt skönt att komma ifrån det och få lite perspektiv och hinna med att göra allt som inte är dans. Men det kommer vara tomt att inte träffa alla klassisar varje dag!

Jag var o såg föreställningen "Epilog" med balettakademiens 3:or. Härlig känsla i kroppen att se dem på dansens hus stora scen. Att det förhoppningsvis kommer vara jag som står där om 2 år gjorde det hela så nära och levande. Jag blev wowad, speciellt av sista numret och speciellt av några specifika dansare som är fantastiska! 

Typ där är jag nu. Hej

"The expert teaser"


"Under my skin"




oväntat återfall

Som ni ser finns det ändå lite ambitioner om att ta upp det här med bloggandet igen, har ju ända tagit kraft att fräscha upp den lite. Eller ja, jag bad syrran att hjälpa mig eftersom jag är sjukt dålig på sånt.. Så hittills i min ambition att starta upp bloggen igen har jag väl inte varit såå aktiv, men det kommer!

Egentligen tror jag väl inte att denna blogg tillför världen så mycket, men har en tanke om att det ska tillföra mig själv något och att det ska vara huvudsyftet med den. Sen om någon läser då & då är det väl ett plus.

Så vad har då hänt sen sist. Vid mitt förra inlägg skulle jag precis börja vårterminen på Balettakademien, det var vinter och det säger sig självt att det har hänt en hel del i mitt liv sen dess. För mycket för att uppdatera er om allt här, så istället får ni här en uppdatering om nuläget;
Jag bor fortfarande kvar i mitt krypin i Bromma, går i 1:an på Balettakademiens yrkeslinje, jobbar på Konditori Princess, äter helst tacos och har oftast alltför mycket att stå i. Har massa underbara människor omkring mig om dagarna här i stockholm och andra som jag inte träffar dagligen men som betyder mycket! Jag ser fram emot; härliga vårkänslor, föreställning 24-25 maj med skolan, sommarlov, fylla år, midsommar, Italienresa med bästa Sofia & massa dans, träffa saknade vänner jag ser alltför sällan, lata dagar hemma i Karlskoga och att umgås med familjen.
Där har vi mig för tillfället.

Jag känner nog att det får räcka såhär för nu. Men jag återkommer snarast. Jajamän! 


RSS 2.0