en fin helg

Jag har verkligen haft en mysig 1:a adventhelg! Startade helgen med Bowling och middag med jobbet, hur kul som helst med bowling ju! Var en evighet sen sist och det tog ett tag innan jag kom igång, men sen så vann jag faktiskt på min bara och kom 2:a totalt :)
Lördag fortsatte med jobb, inte lika jättekul kanske men helt okej. På kvällen åkte jag till Sofia för att ha myshelg med henne <3 Vi åt middag, bakade lussebullar & pepparkakor och hade det mysigt. Sen sov jag kvar där, i mitt lilla rum som jag har bott i när jag har våldgästat stackarna förut när jag inte haft någonstans att bo ;)
Söndagen bjöd på långpromenad i duggregn och sen advents-kalas för Sofias mamma som fyllde år. En fin helg. Som en liten välbehövlig weekend. Tack fina mor&dotter Saraceno för det.

Igårkväll var jag barnvakt åt det lilla livet här i huset. Hon är lite i trotsåldern tror jag, men hon gillar mig så det går bra. "flickan maria" som jag kallas kan detdär med att leka princessa och tiger. En av mina alla mina hemliga talanger;)

Jag har också blivit lite småsjuk, inte alls kul. Jag vill ju dansa! Satt och tittade på klass idag och får se hur jag mår imorgon. Jag har ju trots allt varit och storhandlat på apoteket idag. Handlade så mycket att jag fick bli premiummedlem på apoteket gratis. Haha pansionärsvarning på mig alltså :)

Godnatt på er fina!

vardagsmys!

Idag efter skolan fikade jag och min fina Christine! Så härligt att träffa dig vännen min<3 Det blev ett super avbrott i vardagen, det är sådant jag behöver. Jag tycker du ska flytta till Stockholm så vi kan ses oftare!

Måste ju också meddela att vi kom med till studioföreställningen med "Experts"!! Så jäkla kul :D allt slit lönade sig tillslut! Det är veckans stoora +!

Imorgon är det redan fredag, veckorna går sjukt fort tkr jag. Imorgon blir det en lite annorlunda dag i skolan med föreställning och sen på kvällen vankas det Bowling och lite partaj med Princess, jobbet alltså. I övrigt ska det jobbas i helgen, träffa min fina Sofia och ta igen massa tid när vi inte har setts, och tillsist lite barnvaktssittande. All potential för en lyckad helg! Avslutar inlägget med en mysig bild på mig & Christine. Ciao!





22 november

Den här veckan har börjat ganska dåligt, känner mig jättetrött och ingenting känns speciellt kul. Jättejobbig känsla! Har bestämt mig för att det ska bli ändring på den saken imorgon. Ska gå in med den inställningen iaf så får vi se om jag lyckas hålla humör och ork uppe. Jag tror jag måste försöka ta vara mer på allt jag gör om dagarna och vara i det jag gör 100%, inte låta allt flyta på som en stor massa med saker som det känns som jag måste ta mig igenom så jag tillslut äntligen får lägga mig i sängen och sova. Nej nu ska pihlen skärpa sig så det bli ändring här!

Idag har jag shoppat lite julpynt! En slags adventsljusstake, sån där man tänder ett ljus varje söndag. Den blev jättefin när jag hade pysslat lite med den - bild kommer när jag får tända första ljuset på söndag! Jag ser verkligen jättemycket fram emot julen i år av någon anledning. Vill köpa massa julpynt, se på julkalendern, äta risgrynsgröt och bara mysa till max. I år ska jag verkligen ha en riktig mys-jul med allt vad det innebär!

´Nu ska det sovas och laddas inför morgondagen. Hej svejs.


Dansa i Neon!

Ska snart iväg till Cirkus för att Dansa i Neon med Lena Ph. Idag är det lite speciellt för mig, det är mina sista 2 shower! Ska bli sjukt skönt att vara ledig på helgerna, men faktiskt ändå lite tråkigt på något sätt att det är slut. När man står där på scenen innan ridån går upp får iaf jag verkligen en kick! och det är en grym känsla att få stå på cirkus scen, verkligen jättebra erfarenhet!

Igår fick jag faktiskt en liten flirt av Lena!! Jag är rakt framför henne i en del i dansen så då fick vi ögonkontakt och showade lite - KUL :D 

Så nu kör vi, på med den rosa peruken för sista gången och Dansa i Neon!!











Trött tjej hej

Här har vi då lilla jag igen. Trött och jävlig men annars ganska glad. Det är så sjukt mycket nu att jag inte riktigt hinner med mig själv, och då är det mycket vill jag lova. Jag gillar ju att ha mycket att göra, vet inte riktigt hur man gör utan att hela tiden ha något på gång, men nu är det som sagt lite väl mycket även för mig. Men det är bara att köra på, det är ju som tur är bara roliga saker jag ägnar mig åt. Skola, Lena Ph, Rep, jobb - i will make it!

Idag har det varit en bra dansdag, roliga klasser som har gått hyfsat bra :) Först musik - kul och ganska soft, modern klass med Lee - jag bara älskar hennes köttiga klasser, sen jazz med Emilio - vem älskar inte jazzwalks och piruetter(?), och sist koreografirep med Lee. Galet svår koreografi men riktigt bra!! Den kommer bli helt jäkla awesome när den sitter. 

Efter skolan sprang jag och Cicci iväg till Clarion Hotell och kollade in min fina Sofia när hon dansade i foajén. Så härligt med impro bland folk, gillar skarpt!! Efter det skyndade vi tillbaka till skolan för rep med "Experts". Den är awesome, vi är awesomest och vi ska komma med till studioföreställningen annars blir jag ledsen i ögat.

Så kom jag hem typ 22, slängde ur alla svettiga kläder ur väskan, packade ner nya, tog en dusch och åt lite. Nu är det verkligen dags för sängen, någon timme för sent mot vad jag egentligen behöver. Men men man måste ju ta vara på dygnets alla timmar.

Ciao for now!


Nystart

Jag är tillbaka. Bättre än någonsin förut. Mina två tidigare bloggliv varade inte så länge, var inte speciellt innehållsrika och saknade det där lilla extra. Men nu ni, nu har jag återuppstått bättre än någonsin förut. Så håll i er för här ska det bloggas!

Jag har väl tänkt att skriva om mig, mitt liv och saker jag funderar på. Dans kommer nog få ta stor plats här också, det är ju liksom det jag är. Antagligen blir det också en hel del av mina konstiga funderingar på vardagliga händelser. För det är nämligen så att jag i många situationer "skriver" i mitt huvud om dagarna. Sitter jag på tunnelbanan och ser en man med stor näsa, kan jag tänka ut som en liten artikel om varför jag tycker att hans näsa är stor, är det för att jag har en liten näsa eller för att hans näsa faktiskt är gigantisk? Kanske ett dåligt exempel, men typ så. Jag argumenterar mot mig själv och försöker få till bra formuleringar. Knäppt jag vet, men så är jag.

Sen så ska jag väl också meddela att jag inte är någon sådan modebloggerska som lägger upp dagens outfit och annat viktigt. Jag erkänner att jag kan läsa sådana bloggar och fascineras, men det är inte riktigt jag. Så om ni vill ha modetips och 100 bilder på mig/dag så kan ni lika gärna sluta läsa här och nu. Men i alla andra fall keep on reading! Vem vet jag kanske blir asgrym på det här med bloggande!







Ja då var det igång, mitt nya bloggliv. I'm exited!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0